Beljenje in barvanje sten
Zidnim in stropnim površinam, ki so iz kakršnegakoli razloga umazane in poškodovane, lahko nov in popoln videz najhitreje in najlažje povrnemo z obnovitvenim barvanjem. External link opens in new tab or window 
    
 
 
Glajenje in kitanje sten 
Novoometane, poškodovane, razpokane, ne dovolj ravne ali ne dovolj gladke zidne in stropne površine za barvanje in druge dekorativne obdelave niso ustrezna in primerna podlaga. Za kvalitetno zaključno obdelavo je zato njeno krpanje, izravnavanje in glajenje nujno potrebno in neizogibno.
.     
 
 
Pleskanje oken, vrat, ograj,... 
V vsakdanjem življenju srečujemo materiale kot so železo, jeklo, cink, baker, aluminij, les, plastiko … Uporabljajo se kot sestavni elementi vseh gradenj; v domači hiši kot ograja, stopnice, okna, vrata, radiatorji … Če jih primerno zaščitimo jim podaljšamo življenjsko dobo in polepšamo videz.
 
 
 
Barvanje fasad 
Zaščita fasad in njihova estetika predstavljajo naš cilj. Fasadne barve nam omogočajo različne rešitve za vse vrste interesov barvnega oblikovanja v gradnji. Barvne fasade so okras in omogočijo opazovalcu pobeg iz sivega vsakdana. Lastniki hiš pa so zadovoljni šele, če po več letih na fasadah ne pride do poškodb in spremeb barvnih tonov.

     

 

 
Dekorativni nanosi
Videz stroge elegance in enostavne urejenosti, ki jih bivalnim, poslovnim in drugim prostorom daje klasično barvanje zidnih in stropnih površin, lahko z uporabo posebnih dekorativnih premazov, gelov, kitov, reliefnih barv in reliefnih tapet spremenimo v pravo in zanimivo nasprotje. Meje vaši inovativnosti v tem primeru postavljata le domišljija in okus.    
 
 
Tapete

Spremljate modo? Dekorirajte stene z motivi, kateri vam bodo polepšali tiste prostore, kjer preživite največ časa.

U modi su ponovo dezenirane tapete
 
 
Polaganje okrsnih letev
Z domiselno uporabo in kombinacijo okrasnih profilov lahko precej spremenimo tudi vsakdanje prostore ter tako skupaj z ustreznimi barvnimi kombinacijami zaokrožimo podobo naših domov.
External link opens in new tab or window
 
 
Risanje s šablonami
Novi trend pri urejanju interiera je vsekakor risanje na zidove. Z raznimi šablonami lahko prijetno trendovsko popestrimo ambient.
70x100 cms

     

 

Epoksi premazi

Z epoksi barvami premazana betonska tla so enostavna za čiščenje, povozna, odlikuje pa jih visoka odpornost na

razne agresivne tekočine ( kisline, bencin,... )      Razvlaževanje
Izposoja razvlažilcev prostorov, ventilatorjev in toplozračnih grelcev.